Poštovani klijenti,

Obavještavamo vas da je Erste Bank AD Podgorica od ponedjeljka 17. 7. 2017. uvela dodatni vid zaštite kartica od eventualne zloupotrebe na visokorizičnim lokacijama u inostranstvu.

Podizanje gotovine sa bankomata u Indoneziji, Filipinima, i određenih* bankomata u Sjedinjenim Američkim Državama neće biti moguće debitnim i kreditnim karticama Erste banke, osim u slučaju da klijent vlasnik kartice ne zahtijeva omogućavanje ove vrste transakcija ispunjavanjem posebnog formulara koji je dostupan na blagajnama u svim filijalama Erste banke u Crnoj Gori i na linku. Za sada ograničenje se ne odnosi na trgovinu na mjestima prodaje u trgovinama ili restoranima (na POS terminalima) ili na internetu. 

Svim klijentima koji planiraju put van Evrope preporučujemo da se prije putovanja u najbližoj filijali Erste banke informišu o novoj zaštiti i da ispune zahtjev za omogućavanje podizanja gotovine na bankomatima ukoliko planiraju da koriste tu uslugu dok su na putovanju.

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju smo vam u filijalama, emailom na cards@erstebank.me;  ili telefonom na 020 409 490; 020 409 491; 020 440 440, te na specijalnom broju 19991. 

Srdačno,

Sektor direktnih kanala

Služba kartičnog i mobilnog poslovanja

Erste Bank AD Podgorica  

*U Sjedinjenim Američkim Državama se ograničenje odnosi na bankomate koji ne podržavaju čip tehnologiju već se sve transakcije na njima obavljaju preko magnetne trake