Poštovani

obavještavamo Vas da 21. 07. 2019. od 00:00h do 08:30h Erste NetBanking i mBanking usluge neće biti dostupne zbog redovnog održavanja.Izvinjavamo se zbog nastalih neprijatnosti i zahvaljujemo se na razumijevanju. 

S poštovanjem,

Erste Bank AD Podgorica

 
Dear users, 

we would like to inform You that on 21. 07. 2019. from 00:00h till 08:30h Erste NetBanking and mBanking will be unavailable due to system maintenance.We apologize and thank You for Your understanding. 

Best regards,

Erste Bank AD Podgorica

Profil banke

Erste banka ove godine slavi deceniju poslovanja u Crnoj Gori, Erste Grupa dva vijeka

Erste banka kao jedna od vodećih banaka na tržištu ove godine proslavlja jubilej - deset godina poslovanja u Crnoj Gori. U istoj godini, Erste Grupa obilježava 200 godina od svog osnivanja.

Prisustvo Erste Grupe u Crnoj Gori ozvaničeno je u martu 2009. godine kada je Erste&Steiermaekrische bank dd Rijeka kupila 100% akcija male mikrokreditne banke, koja je u tom trenutku imala oko pet odsto tržišnog učešća. Danas je Erste banka jedna od najvećih banaka na tržištu, prepoznata po kvalitetu poslovanja i primjeni najbolje bankarske prakse. Sinergiju znanja, tehnologije, tradicije i inovacija, Erste banka koristi kako bi podstakla pozitivne promjene i stvaranje nove vrijednosti za klijente, zaposlene, akcionare i zajednicu.

Erste Grupa u 2019. godini ulazi u svoj treći vijek poslovanja. Prva štedionica u centralnoj Evropi osnovana je 1819. godine u Beču pod imenom "Erste oesterreichische Spar-Casse", na temeljima ideje koja je danas relevantnija nego ikada: ostvarivanje finansijske nezavisnosti kao osnove za prosperitet. 200 godina kasnije, Erste Grupa je proširila ideju svojih osnivača na region i trenutno je najveća bankarska grupacija u centralnoj i istočnoj Evropi sa više od 16,1 miliona klijenata.

 

×
Erste mBanking
Finansijske transakcije
putem pametnog telefona
Preuzmite