Poštovani,

obavještavamo Vas da usluga Erste NetBankinga 29. 11. 2020. od 05:30 do 15:00 h neće biti dostupna zbog redovnog  tehničkog održavanja.
Izvinjavamo se zbog nastalih neugodnosti te Vam zahvaljujemo na razumijevanju.

Vaša
Erste banka

Erste nagrade

Najbolju ocjenu kvaliteta poslovanja Erste banke daju upravo klijenti. Ponosni smo što je kvalitet prepoznat i u stručnoj javnosti, što potvrđuju i brojne nagrade

2018

"The Banker" – četvrto priznanje za najbolju banku u Crnoj Gori

Erste banka je najbolja u Crnoj Gori i u  2018. godini - „The Bank of the Year 2018“.

Priznanje za banku godine dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima su finansijski pokazatelji, strateške inicijative, tehnologija i novi proizvodi i usluge. Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci, a velike i manje banke se nadmeću ravnopravno.
 
Sa sjedištem u Londonu, magazin „The Banker“ je među najuticajnijim finansijskim časopisima, a izdaje ga medijska grupa Financial Times. Ove godine nagrađene su banke iz 140 država.

2017

Euromoney 2017


Erste bank AD Podgorica je dobitnik nagrade „Najbolja banka u Crnoj Gori“ za 2017, koju dodjeljuje ugledni finansijski magazin „Euromoney“ u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“.

„Euromoney“ je jedan od vodećih mjesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. „Nagradama za izvrsnost“, koje dodjeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

2016

"Iskra" – Specijalno priznanje za korporativnu filantropiju

Priznanje dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo (FAKT) kompanijama, udruženjima i pojedincima koji su nesebično doprinijeli opštem dobru i razvoju građanskog društva.

Doprinos opštem dobru Erste banke se najprije prepoznaje prema višegodišnjoj podršci razvoju kulture, umjetnosti, obrazovanja i sporta, kroz dugoročnu podršku Muzičkom centru Crne Gore i Crnogorskom simfonijskom orkestru, Prvoj muškoj košarkaškoj ligi, a od ove godine i prema programu Nagrade za društvene promjene (Social Impact Award) koji se realizuje u saradnji sa Fondacijom Dokukino i brojnim partnerima.

 

Priznanje za Najbolju banku u Crnoj Gori – bne Intellinews

Erste banka je osvojila priznanje za „Najbolju banku u Crnoj Gori u 2016. godini“, koju dodjeljuje magazin bne Intellinews. Priznanje se dodjeljuje na osnovu pokazatelja kvaliteta poslovanja banaka.

bne IntelliNews je publikacija sa sjedištem u Londonu,  čija štampana i elektronska izdanja čitaju donosioci odluka u korporativnom i finansijskom svijetu u Evropi i šire.

 

bne nagrade erste

"The Banker" - priznanje za najbolju banku u Crnoj Gori 2016

Erste banka je najbolja u Crnoj Gori i u  2016. godini - „The Bank of the Year 2016“.

Priznanje za banku godine dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima su finansijski pokazatelji, kvalitet strategije poslovanja, način prevazilaženja regulatornih, konkurentskih i ekonomskih izazova, kao i korišćenje naprednih tehnologija usmjerenih na stvaranje dodatne koristi za klijente.

Sa sjedištem u Londonu, magazin „The Banker“ je među najuticajnijim finansijskim časopisima, a izdaje ga medijska grupa Financial Times. Ove godine nagađene su banke iz 149 država.

 

Superbrand 2015/16

Status  Superbrand-a na tržištu Crne Gore potvrđuje pozicioniranje imena Erste među vodećim robnim markama. 

O dodjeli statusa Superbrand-a odlučio je stručni žiri sastavljen od oko 50 uglednih i  priznatih predstavnika crnogorske poslovne javnosti, stručnjaka i autoriteta iz područja  poslovanja i marketinga, univerzitetskih profesora, predstavnika medija, te ljudi koji  u svakodnevnom poslu imaju dodir sa poznatim svjetskim i lokalnim brendovima.

 

2014

Euromoney 2014

Erste bank AD Podgorica je dobitnik nagrade „Najbolja banka u Crnoj Gori“ za 2014, koju dodjeljuje ugledni finansijski magazin „Euromoney“ u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“.

„Euromoney“ je jedan od vodećih mjesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. „Nagradama za izvrsnost“, koje dodjeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

2013

"The Banker" - priznanje za najbolju banku u Crnoj Gori 2013

Međunarodni finansijski časopis "The Banker" proglasio je Erste banku u Crnoj Gori najboljom bankom za 2013. godinu - „The Bank of the Year 2013“.

Priznanje za banku godine dodjeljuje se na osnovu kvantitativnih pokazatelja, aktive, adekvatnosti kapitala, inicijativa preduzetih u odnosu sa klijentima, kao i na osnovu 
strategije razvoja novih kanala. Sa sjedištem u Londonu, magazin „The Banker“ je među najuticajnijim finansijskim časopisima, a izdaje ga medijska grupa Financial Times.

2011

"The Banker" - priznanje za najbolju banku u Crnoj Gori 2011

Erste banka je prva u Crnoj Gori koju je međunarodni finansijski časopis "The Banker"
proglasio Bankom godine - „The Bank ofthe Year 2011“.

Priznanje za banku godine dodjeljuje se na osnovu kvantitativnih pokazatelja, inicijativa preduzetih u prethodnih 12 mjeseci u cilju unapređivanja poslovanja i podrške klijentima u  teškim vremenima, kao i na osnovu sposobnosti da akcionarima obezbijede prinos na kapital. Sa sjedištem u Londonu, magazin „The  Banker“ je među najuticajnijim finansijskim časopisima, a izdaje ga medijska grupa Financial Times.

×
Erste mBanking
Finansijske transakcije
putem pametnog telefona
Preuzmite