Aktuelni konkursi

Vjerujemo da je budućnost bankarstva digitalna i želimo biti među kreatorima i inovatorima koji je mijenjaju. Spremni smo učiniti mnogo više, kako bismo našim klijentima pružili vrhunsko korisničko iskustvo na svim kanalima i dodirnim tačkama između banke i klijenta. A ti?

Erste banka AD Podgorica, jedna od najvećih banaka na tržištu, prepoznata po kvalitetu poslovanja i primjeni dobre bankarske prakse ima potrebu da pojača tim programera. 

Zapošljavamo:

• Samostalni programer – 5 izvršilaca (m/ž)

Ko smo mi?

Dio smo grupe sa tradicijom od preko 200 godina povjerenja klijenata i zajednica u kojima poslujemo. Erste nije samo banka – mi želimo biti među inovatorima, generatorima, moderatorim inovativnih i digitalnih “stvarčica” koja će mijenjati svakodnevnicu naših klijenta, ali i nas samih bankara.

Šta hoćemo?

Iskusnu i ambicioznu ekipu, sa znanjima i vještinama, koja voli izazove, ne preza od odgovornosti, nije imuna na inicijativu – ekipu koja će prodrmati stvari, koja će stvarati budućnost, umjesto da čeka da se budućnost dogodi.

Koga tražimo?

Razigranu petorku koja će da juri za novim i boljim rješenjima, čije će znanje, energija i strast prema tehnologiji i spremnost na ”nemoguće misije”, neprestano  unaprijeđivati  poslovanje Banke,  uvodeći nove i optimizujući postojeće IT sisteme.

Šta nudimo?

Možda malo više od onog standardnog što pretpostavljate – ekipu sa kojom možeš i posle posla, ekipu koja cijeni onakav kakav si - samo da prvo kliknemo. Mi smo otvorenog uma, dovodimo u pitanje status quo i osporavamo svoje, ali i tuđe ideje, vjerujući da činimo pravu stvar. Mi stavljamo ljude na prvo mjesto, brinući se za tvoju ličnu dobrobit i aktivno podržavajući tvoj lični razvoj.

Oglas je otvoren do 7. 12. 2022.