2016 26 DEC
Press Erste banka predstavila redizajniranu i unaprijeđenu internet stranicu
  • SR

Podgorica – Erste banka je predstavila novu, redizajniranu internet stranicu (www.erstebank.me), koja uz prepoznatljiv i vizuelno jednostavan i čist dizajn prikazuje sve detalje ponude za građane i pravna lica.  

Nove internet stranice izrađene su prema novim vizuelnim standardima, čiji je cilj unificiranje korisničkog iskustva na stranicama svih zemalja Erste Grupe, kao i na stranicama banaka članica u svim zemljama. Internet stranica Erste banke redizajnirana je u skladu s najnovijim trendovima i dostupnim tehnologijama i responzivna je, što znači da se prilagođava pregledu na svim veličinama ekrana.

„Dodatno smo unaprijedili internet stranicu Erste banke, u fokus postavili online prodaju, dok smo intuitivnom navigacijom omogućili jednostavnije i brže pretraživanje sadržaja na računarima, tabletima, telefonima. Naš cilj je da posjetiocima internet stranice pružimo odlično korisničko iskustvo, što se ogleda u dizajnu koji je u potpunosti usmjeren na potrebe klijenata. Očekujemo da će nova internet stranica generisati još veći interes javnosti za naše poslovanje“ – rekla je direktorica Službe marketinga u Erste banci, Nataša Šćepanović.

 

Za dodatne informacije:
Erste Bank AD Podgorica,
81000 Podgorica,
Studentska bb,
www.erstebank.me

Služba komunikacija
Dragana Crvenica,
tel: +382 20 440 448; mob: +382 63 299 800;
email: dcrvenica@erstebank.me