Vjerujemo da je budućnost bankarstva digitalna i želimo biti među kreatorima i inovatorima koji je mijenjaju. Spremni smo učiniti mnogo više kako bismo našim klijentima pružili vrhunsko korisničko iskustvo na svim kanalima i dodirnim tačkama između banke i klijenta. A ti?

Erste banka AD Podgorica, jedna od najvećih banaka na tržištu, prepoznata po kvalitetu poslovanja i primjeni dobre bankarske prakse, ima potrebu da pojača tim programera na sljedećim pozicijama:

  • “Samostalni programer –vođa tima” – 1 izvršilac (m/ž);
  • “Samostalni programer” – 5 izvršilaca (m/ž);

Ko smo mi?

Erste banka AD Podgorica, jedna od najvećih banaka na tržištu, prepoznata po kvalitetu poslovanja i primjeni dobre bankarske prakse, ima potrebu da pojača tim programera na sljedećim pozicijama.

Šta hoćemo?

Iskusnu i ambicioznu ekipu, sa znanjima i vještinama, koja voli izazove, neće ustuknuti pred odgovornošću, koja nije imuna na inicijativu – ekipu koja će „prodrmati” stvari, koja će stvarati budućnost, umjesto da čeka da se budućnost dogodi.

Koga tražimo?

Ukoliko si od onih iskusnijih, koje pokreće posao koji rade i ne popuštaju pred rokovima, koji znaju sve fore i dijele ih s timom – Prijavi se!  Stvoren/Stvorena si da vodiš tim programera.

Pored vođe tima, trebamo razigranu petorku koja će da juri za novim i boljim rješenjima, čije će znanje, energija i strast prema tehnologiji i spremnost za „nemoguće misije” neprestano unaprijeđivati  poslovanje banke, uvodeći nove i optimizujući postojeće IT sisteme.

Šta nudimo?

Možda malo više od standardnih pretpostavki – ekipu s kojom možeš i poslije posla, ekipu koja te cijeni zbog toga što si – samo da prvo „kliknemo”. Mi smo otvorenog uma, dovodimo u pitanje status quo i osporavamo svoje, ali i tuđe ideje, vjerujući da činimo pravu stvar. Mi stavljamo ljude na prvo mjesto, brinući se za tvoju ličnu dobrobit i aktivno podržavajući tvoj lični razvoj.